Bruil prefab

Als leverancier van prefab architectonisch beton zetten we u graag op voorsprong. Want in de mogelijkheden van vandaag schuilt een wereld vol ruimte voor vernieuwing. Vandaag is het 3D printing van beton of circulair bouwen. Morgen schept een volgende ontwikkeling nieuwe ruimte.

 

 

Beton is een uitdagend materiaal met ongekende esthetische mogelijkheden. Met lichtgewicht, superslanke en bijzonder vormgegeven constructies is beton, naast constructief, ook architectonisch interessant materiaal. In de eerste plaats vanwege z'n vormvrijheid. Maar ook vanwege de eindeloze mogelijkheden voor het geven van textuur, structuur, reliëf en kleur aan het oppervlak. Van een mooie steenachtige uitstraling in super wit beton tot elke kleur naar keuze en in de gewenste betonkwaliteit. Waaronder ook high performance concrete van het innovatieve merk Hi-con.

 

 

Hoe kunnen we de creativiteit van de architect de vrijheid geven die het verdient? Het is deze vraag die ons uitdaagt om architectonisch beton steeds verder te ontwikkelen. Met moderne betontechnologie en 3D printing van beton heeft u ongekende mogelijkheden in vorm, kleur en structuur. Vormvrijheid wordt betaalbaar!

 

Met welke vraag daagt u ons uit?

 

Contact

Contactpersoon: Gerard van Engelenburg
(06) 29 73 23 09

...

 

L_Bruil_376U
Bruil prefab

Lozerweg 44-46
6006 SR Weert

Postbus 10159

6000 GD Weert

 

(088) 811 83 00

www.bruil.nl

...