Hi-Con Nederland

Hi-Con Nederland, onderdeel van Bruil en Hi-Con Denemarken, is dé innovatieve marktleider in high performance concrete met als specialisatie ultradunne balkons, trappen en bruggen. Hi-Con wordt toegepast in complexe prefab vraagstukken en is ideaal voor renovatie- en transformatieprojecten. Hi-Con staat voor slank design, minimaal materiaalgebruik, een lange levensduur en een onderhoudsarm karakter.

 

 

High performance concrete levert hoge prestaties. De combinatie van zeer fijne delen waaraan staalvezels zijn toegevoegd, leidt tot een zeer sterk en duurzaam beton. Dit betekent dat van high performance concrete kleinere hoeveelheden nodig zijn dan van conventioneel beton. Het materiaal is daardoor ideaal voor slanke constructies zoals balkons en trappen, dus voor architecten een prachtig materiaal om mee te ontwerpen!

 

De kracht van high performance concrete zit hem ook in het ontwerp: des te slanker, hoe mooier het product zal worden. Hi-Con balkons kunnen zowel in nieuwbouw, renovatie en transformatie worden toegepast met extreme uitkragingen tot 3,5 meter. Met deze balkons voeg je karakter toe aan een gebouw. Het materiaal biedt vrijheid in het ontwerp, zonder afbreuk te doen aan kracht of duurzaamheid.

 

Contact

Contactpersoon: Edward Verschoor
(06) 23 93 54 87
...

 

logo Hi-Con
Hi-Con

Lozerweg 44-46
6006 SR Weert

Postbus 10159

6000 GD Weert

 

(088) 811 83 00

www.hi-con.nl

...