1224x480 content formfield files worfkow Extra Image Form 226 8ef8e3

Over Tektoniek

Wit beton Naturalis

Tektoniek ondersteunt jou als ontwerper in het realiseren van de beste versie van je projecten in beton. Tektoniek laat dit zien aan de hand van de kracht van beton in inspiratieprojecten, mogelijkheden schoonbeton, experimenten, duurzaamheid en circulariteit. En direct verbonden ook de kennis en expertise die voor ontwerp en realisatie nodig is. De kracht van beton is naast functioneel en esthetisch ook circulair, duurzaam, maatschappelijk en innovatief. Ontdek de mogelijkheden op dit platform of in de hands-on workshops, lezingen of excursies die vanuit Tektoniek University worden georganiseerd.

P1052153

Kennisnetwerk

Tektoniek is het kennisnetwerk voor architectuur in beton. Tektoniek richt zich in basis op (toekomstige) architecten, maar ook constructief ontwerpers, bouwkundig adviseurs en geïnteresseerde opdrachtgevers vinden hun weg naar Tektoniek. Daarbij gaat het altijd om de relatie tussen vormgeving, constructie en maakbaarheid. Met en voor het Tektoniek-netwerk wordt expertise uitgewisseld op het gebied van schoonbeton, constructieve optimalisaties, productontwikkelingen en materiaalontwikkelingen.

Tektoniek is een initiatief van Betonhuis Cement (voorheen Cement&BetonCentrum). Daarnaast wordt Tektoniek ondersteund door een aantal partners.

02 03

Tektoniek University en ontwerp prijsvraag

Experimenten, workshops, lezingen voor en met het netwerk van Tektoniek en/of met studenten vinden plaats onder het herkenbare label Tektoniek University.

Voor studenten faciliteert Tektoniek University specifiek hands-on betonworkshops en daarnaast schrijven we een ontwerp prijsvraag uit: de tweejaarlijkse Concrete Design Competition.

IMG 5240 bewerkt

Contact

Het team van Tektoniek en Tektoniek University staat je graag te woord om vragen te beantwoorden of je in contact te brengen met (schoonbeton)experts of producenten die verdere ondersteuning specifiek op het project gericht kunnen geven. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een mail.

Tektoniek is ook actief op de volgende social media kanalen, volg ons voor vragen, inspiratie en kennis over de kracht van architectonisch beton.

LinkedIn,   Instagram,   Facebook,   Pinterest