Weber Beamix SGWB siloshoot 233
PARTNERS

Weber Beamix

Voorsprong door oorsprong

Weber Beamix is dé uitvinder van droge mortel en vandaag de dag toonaangevend producent & leverancier van bouwmaterialen. Met meer dan 150 medewerkers en vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Gorinchem bieden we een breed assortiment op het gebied van gevel, beton en reparatie, waterdichting, vloeren en tegelen. Naast de bekende gele silo’s op de bouwplaatsen zijn onze producten in verpakte vorm in de bouwmaterialenhandel en de “Doe het Zelf’’ te vinden. We ontwikkelen, produceren en leveren droge mortelproducten die voldoen aan ‘de vraag van morgen’. Bij alles wat we ondernemen, kijken we vooruit en stapelen innovatie op innovatie. Ons laatste wapenfeit: in januari 2019 openden we onze 3D betonprintfabriek in Eindhoven.

In 2010 zijn we onderdeel geworden van Saint-Gobain, de grootste bouwmaterialenproducent en - distributeur ter wereld. Sindsdien combineren we de sfeer van een familiebedrijf met de schaalvoordelen van een multinational.

Partner van Tektoniek University

Weber Beamix is partner voor Tektoniek University en ondersteunt de workshops op zowel de TU Delft als de TU Eindhoven door middel van het aanleveren van materiaal waarmee de studenten hun experimentele betonobjecten kunnen realiseren.

Weber beamix vierkant

Contact

Saint-Gobain Weber Beamix

Hastelweg 161
Postbus 7932
5605 SH Eindhoven

+31 (0)40 259 79 0

Website

Weber Beamix is onder andere betrokken bij de volgende activiteiten:

Ook interessant

uitgelicht