Experimenteel Beton 2022 - Gevel 2020
Innovatief
TEKTONIEK UNIVERSITY

Workshop Experimenteel Beton 2022

Experimenteel Beton 2022 brainstorm

100% beton

De 2022 editie van Experimenteel Beton richt zich op het maximaal en optimaal benutten van de inherente kwaliteiten van beton: de sterkte, de massa, de vormbaarheid, de toekomstbestendigheid en ook de beschikbaarheid. We zijn op zoek naar het maximaliseren van de waarde van beton, de waarde van de bouwelementen. Beton van ‘volume’ naar ‘value’. Beton maximaal gebruikt. Beton optimaal gebruikt. Beton volledig gebruikt, 100%!

In de boeiende en actieve workshop wordt eenieder de vraag gesteld: hoe pak jij deze uitdagingen met betrekking tot verduurzaming aan?

Experimenteel Beton 2022 Bouwbeurs 2016

Intensieve interactie tussen architect en producent

De workshop biedt een unieke gelegenheid kennis te maken met producenten van prefab betonelementen, om meer te leren over beton, in het bijzonder prefab beton, de creatieve geest de vrije loop te laten en vervolgens te experimenteren met ideeën. Wat wil je als architect/ontwerper nog meer: oftewel, meld je aan via onderstaand formulier. Ook als constructief ontwerper of betonkunstenaar met creatieve inbreng ben je van harte welkom op woensdag 11 mei 2022 van 9:30 tot 17:00.

Gevel2022

Presentatie prototypes

De workshop staat onder de bezielende leiding van Siebe Bakker van bureaubakker en vindt plaats bij De Watertoren, Kalverbos 22, 2611 XW Delft.

De ideeën die uit deze workshop voortkomen, worden door leden van Betonhuis Constructief Prefab uitgewerkt tot prototypes/mockups. De resultaten zullen tijdens de Bouwbeurs 2023 worden gepresenteerd.

De resultaten van Experimenteel Beton 2021 zijn tijdens de GEVEL2022 op 31 mei, 1 en 2 juni 2022 te bewonderen.

.

Schrijf je hier in voor deelname

Deze workshop is alleen bedoeld voor architecten, ontwerpers en kunstenaars.
Tektoniek verwerkt uw persoonsgegevens conform de AVG en onze privacyverklaring. Voor deze workshop worden uw gegevens gedeeld met de mede-organisator Betonhuis Constructief Prefab.
Wij houden ons aan de dan geldende coronamaatregelen.
Betonhuis constructief vierkant

Deze workshop wordt samen met Betonhuis Constructief Prefab en haar leden georganiseerd.

uitgelicht