Partner worden
PARTNERS

Partner worden

Als partner heeft u toegang tot het netwerk van Tektoniek. Kom zowel online als offline in contact met (toekomstige) architecten, constructief ontwerpers, bouwkundig adviseurs en producenten.

Via kwalitatief goed gewaardeerde vakartikelen en evenementen, weet Tektoniek de doelgroep optimaal te bereiken. Zeker op het gebied van architectuur in beton in Nederland heeft Tektoniek al een unieke positie ingenomen. Met inspirerende, actuele onderwerpen die spelen in de markt, en met zorgvuldige niet commerciële boodschappen wil Tektoniek het bereik uitbreiden en haar positie versterken.

Tektoniek is inmiddels toe aan een volgende stap. Om uitwisseling van kennis en kennissen over architectuur in beton verder te stimuleren, verbinden we graag partners aan ons communicatieplatform. Partners met dezelfde doelstelling, die via een neutrale boodschap in contact willen komen met de architect die in beton wil denken. Met als doel de architect te faciliteren in het ontwerpen en realiseren van het best mogelijke project in beton.

In gesprek

Heeft u interesse om partner te worden van Tektoniek, dan gaan we graag in gesprek met u. Neem hiertoe contact op via het contactformulier of direct met Cindy Vissering via (0348) 484 459 of per mail: cindy@tektoniek.nl

uitgelicht