Allarddegoeij

Allard de Goeij

Allard de goeij

Architect/engineer, Atelier PRO

Allard de Goeij (1967) werkt sinds 2010 als architect/engineer bij atelier PRO in Den Haag en ziet het als uitdaging om bij elk project een slimme bouwtechniek te koppelen aan mooie en doordachte details. Hij is voortdurend op zoek naar nieuwe technieken en materialen om vervolgens deze kennis binnen het bureau te verspreiden. Uitgangspunt is dat het concept van een project op elk schaalniveau versterkt moet worden, zoals bijvoorbeeld bij het Cultuurhuis in Winschoten.

Allard is gecertificeerd BREEAM-expert Nieuwbouw en heeft zijn kennis hiervan onder andere ingezet bij drie regiokantoren van Enexis en het Diagnostisch Centrum VUmc.

Voor het onderzoeksproject Warmbeton (initiatief van het Cement&BetonCentrum) maakt hij deel uit van het architectenteam dat betrokken is bij ontwerp en uitvoering van het Warmbeton Paviljoen op het terrein van TU Eindhoven.

Hij heeft diverse artikelen geschreven over bouwtechniek, maakte deel uit van de redactie van DAX magazine en schuift regelmatig aan bij expert meetings.

Voor Tektoniek was Allard de Goeij als volgt actief:

AUTEUR:
van het artikel Ontwikkelingsproject Warmbeton, oktober 2015