Allarddegoeij
NETWERK

Allard de Goeij

Allard de goeij
Architect/engineer, Braaksma & Roos Architectenbureau

Allard de Goeij werkt sinds 2017 als architect/engineer bij Braaksma & Roos Architectenbureau in Den Haag. Zijn specialiteit is het ontwerpen van sobere architectuur die prettig aanvoelt met oog voor verhouding en detail. Hij heeft een focus op Innovatie en ontwikkeling nieuwe materiaaltoepassingen.

Tussen 2010 en 2017 werkte hij bij atelier PRO in Den Haag. Uitgangspunt is dat het concept van een project op elk schaalniveau versterkt moet worden, zoals bijvoorbeeld bij het Cultuurhuis in Winschoten.

Allard is gecertificeerd BREEAM-expert Nieuwbouw en heeft zijn kennis hiervan onder andere ingezet bij drie regiokantoren van Enexis en het Diagnostisch Centrum VUmc.

Voor het onderzoeksproject Warmbeton (initiatief van het Cement&BetonCentrum) maakte hij deel uit van het architectenteam dat betrokken was bij ontwerp en uitvoering van het Warmbeton Paviljoen op het terrein van TU Eindhoven.

Hij heeft diverse artikelen geschreven over bouwtechniek, maakte deel uit van de redactie van DAX magazine en schuift regelmatig aan bij expert meetings.

Voor Tektoniek was Allard de Goeij als volgt actief:

AUTEUR:
van het artikel Ontwikkelingsproject Warmbeton, oktober 2015

uitgelicht